jongerenvakantie

Jongerenvakantie

Ook dit jaar wil je natuurlijk met je vrienden op reis, een vakantie met heel veel feesten en een zwembad in de buurt om overdag te chillen. De meest jongerenvakanties worden geboekt binnen Europa, bekende bestemmingen zijn Chersonissos op Kreta, Mallorca, Sunny Beach in Bulgarije en een flink aantal locaties aan de kust van Spanje zoals Blanes, Salou en Lloret de Mar. Elk jaar weer komen duizenden jongeren samen om van de zomerzon te genieten en te feesten tot diep in de ochtend.

Bij een goed georganiseerde jongerenvakantie is er altijd wat te beleven, elke dag van de week is het feest en overdag zijn er tal van activiteiten waaraan je mee kunt doen. Zo gaat de ene mee met een jeeptocht en kiest een ander er voor om met een speedboot de zee op te gaan. Maar je kunt ook zeilen, motorrijden, zweefvliegen, kitesurfen of mee met een luchtballon. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is voorhanden bij de jongerenvakantie die je boekt.

Feestvakantie

Heb je zin om na je examen even helemaal uit je bol te gaan en samen met je klasgenoten de feestvakantie van je leven te boeken ga dan naar toplocaties als Albufeira, Mallorca of Blanes, speciaal voor jou heeft Arke de mooiste examenreizen samengesteld waar je een unieke zomer zult beleven. Heb je behoefte aan de zon, nieuwe vriendschappen en wekenlang feesten, kijk dan eens op de website van Beachmasters de reisorganisatie voor jongeren die op zoek zijn naar de beste en wildste strandfeesten in zonnig Europa.

Ook voor de jongeren die houden van surfen zijn er tal van mogelijkheden, speciale surfvakanties zijn erg in trek. De sportieve sfeer die er hangt trekt velen naar de beroemde surfstranden waar men overdag op het strand te vinden is en in de nachtelijke uren uit zijn dak gaat op de beste zomerfeesten die er te vieren zijn. Wil je gewoon lekker rondhangen aan het strand en vooral veel uitgaan? Kijk dan eens naar de toplokaties die we hierboven noemen en ontdek wat feestvieren is.