cruise

Cruisevakantie

Lijkt het u niet heerlijk om er even helemaal uit te zijn, niets doen en alleen genieten van alle luxe om u heen. U ontdekt de mooiste plekjes en ziet landschappen die nog mooier zijn dan in uw dromen. Cruisen is een manier van vakantie vieren die sterk in opkomst is. Had het voorheen nog een wat oubollig karakter, tegenwoordig is een verblijf op een cruiseschip hip een aantrekkelijk.

Omringt door comfort en voorzien van het lekkerste eten kunt u genieten van het leven aan boord. Een cruise vakantie haalt u even helemaal uit de stress van het dagelijks leven en laat u even helemaal tot rust komen.

Een cruisevakantie kunt u op vele manieren invullen, de één kiest voor een super luxe cruise naar een bestemming in de Caribische Zee terwijl iemand anders liever naar de Noorse Fjorden wil. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals een cruisevakantie op de middellandse zee of een trip vanaf Dubai. Ook kunt u een cruise boeken die vanuit Nederland vertrek zodat u geen kostbare vliegticket hoeft te bestellen om bij de vertrekhaven te komen. U heeft zelf de keuze, ver van huis of juist wat dichterbij, er even tussenuit of juist een flinke tijd om optimaal te genieten. Wij laten u kennis maken met cruisespecialisten die een geweldig aanbod voor u hebben samengesteld, wij wensen u veel plezier met de voorbereiding en wensen u alvast een behouden vaart.

Cruise

Cruiseschepen hebben een enorme omvang, iedere dag dat u op het schip verblijft zult u wel weer iets nieuws ontdekken. De maatschappij waarmee u vaart doet er alles aan om u te vermaken en er wordt dan ook van alles georganiseerd om het iedereen naar de zin te maken. Bovendien zal de cruise regelmatig een havenstad aandoen waar u een aantal uren van boord kunt. Het zijn leuke stadjes waar u kunt winkelen en wandelen. De havensteden die u aandoet zijn een mooie onderbreking van de vaarroute die u maakt.

Cruiseschepen zijn er in alle maten maar de trend is wel dat ze alsmaar grote worden, bovendien kunnen we elk jaar wel één of twee nieuwe schepen verwelkomen. Er zijn steeds meer liefhebbers om een cruise te maken en het aantal vaarroutes wordt steeds meer uitgebreid. Cruisemaatschappijen zijn constant op zoek naar nieuwe routes en breiden hun bestemmingen meer en meer uit. Wat te denken van de nieuwste reisbestemmingen zoals de Amazone, Aziatische havens en bestemmingen in het Midden-Oosten die nog niet door het grote publiek worden bezocht en daarom nog enigszins authentiek zijn.

Maak een cruise in 2017

Cruisebestemmingen in opkomst zijn Alaska waar u zich zult verbazen over de schitterende natuur met vele gletsjers en watervallen. Hier zwemmen regelmatig een aantal walvissen voorbij. En wat te denken van een cruise over de Oostzee met St. Petersburg als belangrijkste trekpleister, bij laatstgenoemde cruisevakantie kunt u uit Nederland vertrekken. De laatste bestemming waar we u op willen wijzen is Zuid-Amerika waarbij ook Antarctica kan worden aangedaan en beroemde steden als Buenos Aires en Rio de Janeiro. Kortom laat u verbazen over het geweldige aanbod aan cruisevakanties en boek de reis die bij u past.